20-02-2019

Lidt tanker herfra

43 år, single, mor til to skønne unger. En med angst/OCD og en med ADHD. 5 undulater, 2 græske land skildpadder, 1 yorksherterrie og et gadekryds. Er lidt i tvivl om, vi har mistet alle vores guldfisk. Bor i eget hus, har bil og lige haft 10 års jubilæum der hvor jeg arbejder i en fultidsstilling. Har 3 super skønne veninder og meget mere. Så i bund og grund er jeg dybt taknemlig for det livet har bragt mig. Mit helbred er efter hvad min fødselsdato siger, fint :)

Jeg havde en snak med en om det at gå i panik over sin alder idag. Hun på job fronten, jeg mht  det at være single. To vidt forskellige ting, men med det til fælles....hvem vil os med med den fødselsdato..... 

Måske er jeg blevet kræsen, måske bange for at blive såret. Nå men jeg har det jo godt på mange områder. Mit liv er fyldt med kærlighed, mine børn, familie, venner, naturen, dyr o.s.v. Når jeg endelig har datet, endte jeg som regel på dybt vand, af den ene eller anden grund. 

Så planen er: S... hul i hvad dåbsattesten og andre siger....Jeg har det godt, lever i nuet og er forelsket i livet ;) selv de dage hvor jeg bander og svovler over alt ;)