Blog

21-02-2019

Strikket i to tråde coast. Garn er fra Conraddesign.dk. Jeg fandt en opskrift derinde på en nederdel, den var dog strikket i strømpegarn og med et andet mønster, men har brugt den som grundopskrift og ellers lyst og fantasi 🙂 Når den er helt færdig kommer der lidt flere billeder 🙂 Den karry gule var en pludselig indskydelse jeg fik. Jeg syntes at nederdelen manglede noget, så slog det mig at jeg havde fået den karry gule bundt. Den skulle da også bruges. På billedet vender den med "livet" ned ad. Jeg er ved at strikke en kant i bunden i karrygul. Lisom ved livet, der skal dog ikke elastik i🙂

20-02-2019

43 år, single, mor til to skønne unger. En med angst/OCD og en med ADHD. 5 undulater, 2 græske land skildpadder, 1 yorksherterrie og et gadekryds. Er lidt i tvivl om, vi har mistet alle vores guldfisk. Bor i eget hus, har bil og lige haft 10 års jubilæum der hvor jeg arbejder i en fultidsstilling. Har 3 super skønne veninder og meget mere. Så i bund og grund er jeg dybt taknemlig for det livet har bragt mig. Mit helbred er efter hvad min fødselsdato siger, fint :)

Jeg havde en snak med en om det at gå i panik over sin alder idag. Hun på job fronten, jeg mht  det at være single. To vidt forskellige ting, men med det til fælles....hvem vil os med med den fødselsdato..... 

Måske er jeg blevet kræsen, måske bange for at blive såret. Nå men jeg har det jo godt på mange områder. Mit liv er fyldt med kærlighed, mine børn, familie, venner, naturen, dyr o.s.v. Når jeg endelig har datet, endte jeg som regel på dybt vand, af den ene eller anden grund. 

Så planen er: S... hul i hvad dåbsattesten og andre siger....Jeg har det godt, lever i nuet og er forelsket i livet ;) selv de dage hvor jeg bander og svovler over alt ;)

 

 

15-02-2019
15-02-2019
15-02-2019

Sikke en dejlig dag. Måtte lige ud og grave lidt for at jorden kan blive klar til kartofler. Har købt tidelige lægge kartofler.